Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA 3. Sayfa Cinayetin Sır Perdesi Çözülüyor! Sırtına Karısının Baş Harfini Kazımış!

Cinayetin Sır Perdesi Çözülüyor! Sırtına Karısının Baş Harfini Kazımış!

Pendik'te çöp konteynerinde parçalara ayrılmış halde bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih cinayetinde şüpheli Bilal D.'nin suçlamaları reddettiği, cinayeti evinde işlediği ve kurbanın sırtına karısının baş harfini kazıdığı yeni detaylarla aydınlandı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Cinayetin Sır Perdesi Çözülüyor! Sırtına Karısının Baş Harfini Kazımış!

İstanbul Pendik'te Kan Donduran Cinayetle İlgili Yeni Ayrıntılar Ortaya Çıktı

İstanbul'un Pendik ilçesinde meydana gelen ve dehşete düşüren cinayet olayıyla ilgili şok edici detaylar gün yüzüne çıktı. 79 yaşındaki 8 çocuk babası Nihat Salih'in cesedi, 4 ayrı çöp konteynerine parçalanmış bir şekilde bulundu ve bu korkunç cinayetle ilgili gözaltına alınan 39 yaşındaki seyyar satıcı Bilal D., 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ekipler İğne İle Kuyu Kazarcasına Çalıştı

Kan donduran cinayetin detaylarına dair yeni bilgiler gün ışığına çıktı. Cinayet Büro dedektifleri, şüphelinin kimliğini belirlemek için adeta iğne ile kuyu kazarcasına çalıştı. Olayın adım adım çözülme süreci ise şu şekilde gelişti: Şüpheli Bilal D.'nin evinin yanındaki konteynerde kan izleri olan bir battaniye bulundu. Evin diğer yanındaki konteynerde Salih'in gövdesi, üst sokağında bulunan konteynerde ise kol ve bacakları ele geçirildi. Ayrıca, evin 200 metre uzağındaki konteynerde ise Salih'in yüzülmüş kafası bulundu. Polis ekipleri, konteynerlerin bulunduğu bölgede detaylı incelemeler yaparken güvenlik kamera kayıtlarını da titizlikle inceledi.

Olay Günü Telefon Görüşmeleri İncelendi

Polis ekipleri, cinayetin işlendiği gün Nihat Salih'in telefon görüşmelerini de titizlikle inceledi. Olay günü saat 12.58'de Bilal D. ile gerçekleşen bir telefon görüşmesi tespit edildi. Aynı gün saat 13.03'te ise Nihat Salih'in Bilal D'nin evine giderkenki kaydı ele geçirildi. Yapılan incelemelerde, Nihat Salih'in telefon sinyalinin saat 13.15'te kesildiği belirlendi.

Sabah gazetesinin haberine göre, incelenen kamera görüntülerinde şüpheli Bilal D.'nin çöpe bir şeyler attığı tespit edildi. Ayrıca, kovayı tutarken peçete kullanan Dilek'in, peçeteyi düşürdükten sonra geri dönüp parmak izi bıraktığı görüldü. Bu detaylar üzerine 2 saat sonra gözaltına alınan Bilal D., cinayeti işlemediğini iddia etti. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, maktul Nihat Salih'in sırtına kazınmış 'M' harfi polis tarafından belirlendi. Ayrıca, evinde yapılan aramalarda balta, bıçak gibi kesici aletlere el konuldu ve kriminal laboratuvarında yapılan incelemede halı ve örtü üzerinde Salih'e ait DNA izlerine rastlandı.

Cinayetin işlendiği kesinleşen Bilal D'nin geçmişine dair de araştırmalar yapıldı. İstanbul'a gelmeden önce çobanlık yaptığı ve babasının hayvan kesim yerinde çalıştığı belirlendi. Bilal D'nin daha önce uyuşturucu kullanma, hakaret, yaralama ve tehdit suçlarından kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Nihat Salih'in ise 2006 yılında fuhuşa teşvik ve zorlamadan kaydının olduğu belirlendi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti'de Çöküş Devam Ediyor!

İYİ Parti'de Çöküş Devam Ediyor!