Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA 3. Sayfa İzmir halkı sevinecek: İZBAN seferleri bu tarihte ücretsiz olacak

İzmir halkı sevinecek: İZBAN seferleri bu tarihte ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İZBAN'ın ücretsiz olacağını açıkladı.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Haberleri
İzmir halkı sevinecek: İZBAN seferleri bu tarihte ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Marmaray, Başkentray ve İZBAN Ücretsiz Olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

Bayramda Raylı Sistemler Ücretsiz Olacak

Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklamada, 19 Mayıs'ta vatandaşların rahat ve kolay bir şekilde ulaşım sağlamalarını hedeflediklerini belirterek, Marmaray, Başkentray, İZBAN ve diğer raylı sistem hatlarının bayram süresince ücretsiz olacağını söyledi.

Ücretsiz Ulaşım İmkanı

Bakan Uraloğlu, hükümetin vatandaşların bayramı daha keyifli ve sorunsuz geçirmeleri için bu adımı attığını vurgulayarak, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı'nın da ücretsiz olarak hizmet vereceğini dile getirdi.

Vatandaşlardan Olumlu Geri Dönüşler

Geçtiğimiz yıllarda benzer uygulamaların olumlu karşılandığını ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Uraloğlu, 19 Mayıs Bayramı'nda da halkın bu hizmetten memnun kalacağını umut etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karavan Meraklıları İçin Geyikli Belediyesi Büyük Müjde verdi

Karavan Meraklıları İçin Geyikli Belediyesi Büyük Müjde verdi