Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA 3. Sayfa Urla’da vahşet! 10 köpek zehirlenerek öldürüldü

Urla’da vahşet! 10 köpek zehirlenerek öldürüldü

İzmir'in Urla ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce aralarında evcil hayvanların da bulunduğu 10 köpek zehirlenerek öldürüldü. Olayın detayları henüz net değil.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Urla’da vahşet! 10 köpek zehirlenerek öldürüldü

Urla İlçesinde Zehirlenerek Öldürülen 10 Köpek için Tepkiler Yükseliyor

İzmir'in Urla ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde bulunan evcil hayvanların da aralarında olduğu 10 köpek kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlenerek öldürüldüğüne dair Urla Belediyesi Veterinerliğine yapılan ihbar üzerine harekete geçildi.

Sahipli ve Çipli Köpekler de Zehirleme Olayından Nasibini Aldı

Olay yerine giden ekiplerce zehirlenerek öldürüldüğü tespit edilen köpekler bölgeden uzaklaştırılırken, sokakta bulunan diğer köpeklerin de zehirlenme riskine karşı sabaha kadar nöbet tutuldu.

Gülbahçe Mahalle Sakinleri Zehirlenmeye Büyük Üzüntü İçinde

Gülbahçe Mahallesi sakinlerinden Elif Sarı, köpeklerin zehirlenerek öldürülmesine tepki göstererek, "Bizler bu hayvanları seven, besleyen, bakan insanlarız ancak maalesef sevmeyenlerin de varlığını gördük. Veterinerin açıklamasına göre hayvanlar tarım ilacı ya da fare zehri ile zehirlenmişler. Gece köpeğimizin ağzından köpük gelmesiyle ne olduğunu anladık. Sahipli ve çipli olan köpeklerimizin de aralarında olduğu 8-10 köpeğimizi ağzında köpüklerle titrer halde bulduk. Zehir çok etkiliymiş ve panzehiri olmadığı için hepsini kaybettik" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM'de polis intiharları tartışması

TBMM'de polis intiharları tartışması