Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Asayiş Denizli'de kaçan 3 suçlu polis tarafından yakalandı

Denizli'de kaçan 3 suçlu polis tarafından yakalandı

Denizli'de aranan 3 firari şahıs, toplamda 89 yıl hapis cezasıyla aranıyordu. Cinayet, hırsızlık, kamu malına zarar verme gibi suçlara karışan şahısların polis ekipleri tarafından yakalandığı bildirildi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Denizli'de kaçan 3 suçlu polis tarafından yakalandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Aranan Şahısları Yakaladı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Honaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için ortak bir operasyon başlattı.

Polis ekipleri, yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda, 38 ayrı suç kaydı bulunan ve hırsızlık suçlarından 47 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahsı gözaltına aldı.

İkinci şüpheli, 38 ayrı suç kaydı bulunan ve güveni kötüye kullanma, konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret, hırsızlık, kamu malına zarar verme ve yağma suçlarından 28 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir kişi oldu. Üçüncü olarak ise, 11 ayrı suç kaydı bulunan ve 8 arama kaydıyla kasten adam öldürme, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından cezaevine sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'da kontrol altına alınmaya çalışılan orman yangını için ekipler seferber oldu

Manisa'da kontrol altına alınmaya çalışılan orman yangını için ekipler seferber oldu