Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Aydınlılar için heyecan verici iki müjde var

Aydınlılar için heyecan verici iki müjde var

AK Parti Aydın İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programında milletvekili Savaş, Aydın-Denizli otoyolu ve Şehir Hastanesi açılış tarihlerini açıkladı. Programda partililer bir araya geldi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Aydınlılar için heyecan verici iki müjde var

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'da yapımı devam eden Aydın-Denizli Otoyolu ve Şehir Hastanesi'nin açılışına ilişkin tarih verdi

YOL EYLÜL AYINDA AÇILACAK Savaş'ın Eylül ayında otoyolu, Şehir Hastanesi'nin ise yıl sonunda açılacağı müjdesi Aydınlıları sevince boğdu.

Aydın'da devam eden yatırımların takipçisi olacaklarını belirten Savaş, 'Otoyolu en geç eylül ayında açacağız. Hastaneyi ise bu yıl sonunda hizmete açacağız.

Diğer yatırımlarımız devam ediyor.

Söke ve Karpuzlu'da hükümet konağı, çeşitli spor yatırımları, göletler, kapalı sistem sulama projeleri, tarım, sağlık ve eğitim yatırımları da devam etmekte.

Bu projelerin takipçisi olacağız. İlimizin üretkenliğini artırmak, istihdam sağlamak, ihracatı teşvik etmek, Türkiye'nin gelişiminden daha fazla pay almasına yardımcı olmak için hep birlikte çalışmaya hazırız' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın İYİ Parti'inde istifalar art arda gelmeye devam ediyor

Aydın İYİ Parti'inde istifalar art arda gelmeye devam ediyor