Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Doğanın tadını çıkarabileceğiniz Tavşanburnu Tabiat Parkı nerede?

Doğanın tadını çıkarabileceğiniz Tavşanburnu Tabiat Parkı nerede?

Tavşanburnu Tabiat Parkı, ziyaretçilerini 1 Haziran 2024 tarihinde ağırlamaya başladı. Doğaseverlere çadır-karavanlı konaklama ve günübirlik ziyaret seçenekleri sunan park, eşsiz bir deneyim sunuyor. 2024 fiyatları için detaylı bilgi alabilirsiniz.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Doğanın tadını çıkarabileceğiniz Tavşanburnu Tabiat Parkı nerede?

Tavşanburnu Tabiat Parkı ve Orman Kampı Ziyaretçilere Kapılarını Açtı

Tavşanburnu Milli Parkı, ziyaretçilere wc, duş, elektrik kullanım hizmetleri, market ve kafeterya imkanları sunan bir kamp alanıdır; ayrıca kampçılar çadır kiralamalarının yanı sıra kendi çadırlarını da kurabilmektedirler.

Denizin kenarında, gölgelik ağaçlar altında huzurlu bir ortam sunan Tavşanburnu Tabiat ve Orman Kampı, 24 saat güvenlik görevlileri eşliğinde hizmet vermektedir.

Hafta sonlarında Didimlilerin ve diğer şehirlerden gelen binlerce misafirin tercih ettiği kamp, aile dostu atmosferiyle dikkat çekmektedir.

Tavşanburnu Tabiat ve Orman Kampı, Didim ilçesinde konumlanmıştır ve ziyaretçilere 2024 yılında belirlenen fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

2024 yılı itibariyle kişi başı giriş ücreti 35 TL ve otomobil giriş ücreti 105 TL olarak belirlenmiştir.

Orman kampı, 2024 sezonunda günlük, haftalık ve aylık kullanım seçenekleri sunmakta olup, fiyatlandırma bisiklet, motosiklet, minibüs ve otobüs gibi araç sınıflarına göre farklılık göstermektedir.

Kamp alanında çadır kiralamak isteyen ziyaretçilere ise kişisel çadır, karavan yeri ve belediye çadırları olmak üzere farklı fiyat seçenekleri sunulmaktadır.

Ayrıca, günlük ücretlerin 4 kişiye kadar geçerli olduğu ve otoparktaki araçların sınıflarına göre ayrıca ücretlendirildiği belirtilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Robot El Derneği umut olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Robot El Derneği umut olacak!