Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Kuşadası sahilleri, halkın kullanımına açıldı: Denizin ve güneşin keyfini çıkarın!

Kuşadası sahilleri, halkın kullanımına açıldı: Denizin ve güneşin keyfini çıkarın!

Kuşadası Belediyesi, tatilciler için ücretsiz şezlong ve şemsiyeler sunuyor. Milyonlarca turist, huzurlu bir tatil deneyimi yaşıyor. Başkan Günel'e teşekkürler!
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Kuşadası sahilleri, halkın kullanımına açıldı: Denizin ve güneşin keyfini çıkarın!

Kuşadası'nda Tatilciler Ücretsiz Şezlong ve Şemsiyelerden Yararlanıyor

Türkiye'nin turistik cenneti Kuşadası, her yıl olduğu gibi bu sezon da rekor sayıda ziyaretçi ağırlıyor.

Kuşadası'nı tercih eden milyonlarca yerli ve yabancı turist, Kuşadası Belediyesi'nin titizlikle yürüttüğü planlı çalışmalar sayesinde huzurlu bir tatil deneyimi yaşıyor.

Tatilciler, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in öncülüğünde şemsiye ve şezlongların ücretsiz hale getirildiği halk plajlarında, denizin, kumun ve güneşin keyfini çıkarırken uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunan Arya Tesisleri'ni tercih ediyor.

Plajların yanı sıra ŞEZLONGLAR ÜCRETSİZ SEVGİ Plajı'ndaki kamp ve karavan alanı Ada Camping de tatilciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kuşadası Belediyesi ekipleri, kentteki güzelliklerin tadını çıkaran tatilcileri memnun etmek için özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Şemsiye ve şezlongları ücretsiz hale getiren Kuşadası Belediyesi, plajlardaki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını titizlikle yürüterek ziyaretçilerini karşılamaya devam ediyor.

Tatilciler, Kuşadası plajlarındaki ücretsiz hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ömer Günel'e teşekkürlerini iletiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Yaşanan Felaket Şehri Sarsıyor!

Bodrum'da Yaşanan Felaket Şehri Sarsıyor!