Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Kuşadası'nda Eşini Vurarak Öldüren Şüpheli Dağlık Alanda Yakalandı

Kuşadası'nda Eşini Vurarak Öldüren Şüpheli Dağlık Alanda Yakalandı

Kuşadası'nda tartıştığı eşini silahla vurarak öldüren Eren Dildöken, olay sonrası dağlık alana kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandı.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Kuşadası'nda Eşini Vurarak Öldüren Şüpheli Dağlık Alanda Yakalandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Hacıfeyzullah Mahallesi Tepe Sokak'ta yaşanan olayda, Eren Dildöken (32), eşi Nebahat Dildöken'i (30) tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayarak silahla vurdu. Çiftin, bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve olayın kavgaya dönüşmesiyle Eren Dildöken'in silahını ateşlediği öğrenildi. Silah seslerinin duyulmasının ardından çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nebahat Dildöken'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Eşini öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Eren Dildöken, polis ekiplerinin başlattığı çalışmalar sonucunda kısa sürede Ege Mahallesi'nde dağlık alana kaçmaya çalışırken yakalandı ve gözaltına alındı. Şüphelinin, polis ekiplerince emniyete götürülerek ifadesi alınmak üzere işlemlerine başlandı.

Nebahat Dildöken'in daha önce eşinden şiddet gördüğü için şikayetçi olduğu, ancak sonrasında şikayetlerinden vazgeçtiği ve kendisine önerilen sığınma evi seçeneğini kabul etmediği bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Edremit'te Motosiklet Şarampole Devrildi: 2 Yaralı

Edremit'te Motosiklet Şarampole Devrildi: 2 Yaralı