Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Pera bebeğin ölümüne sebep olan silahla vuran suçlular polis tarafından yakalandı

Pera bebeğin ölümüne sebep olan silahla vuran suçlular polis tarafından yakalandı

Söke'de maganda kurşunuyla hayatını kaybeden 11 aylık Pera Palabıyık'ın ölümüyle ilgili polis, silahın sıkıldığı düğün konvoyundaki damatla birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı. Baba acılı bir şekilde cenazeye katılırken dede Kerim Palabıyık ise "Ciğerimiz yanıyor" diyerek gözyaşı döktü.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Pera bebeğin ölümüne sebep olan silahla vuran suçlular polis tarafından yakalandı

Söke'de Düğün Konvoyundan Ateşlenen Maganda Kurşunu 11 Aylık Bebeği Hayattan Kopardı

Söke'nin Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi üzerinde annesi Buse Palabıyık ile oyun oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'a, yoldan geçen bir düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi isabet etti.

Olayda evin tavanından sekip başından yaralanan Pera bebeği kanlar içinde kaldı ve ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Tüm müdahalelere rağmen Pera bebek hayatını kaybetti ve cenazesi için Hacı Halil Paşa Camisi'nde tören düzenlendi.

Baba Ahmet Palabıyık, kızının cenazesinde ayakta durmakta güçlük çekerken duygusal anlar yaşadı.

Cenaze törenine Söke Kaymakamı Ali Akça ve Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan da katılım gösterdi ve dualar eşliğinde minik Pera son yolculuğuna uğurlandı.

Dede Maganda Kurşunuyla Torununun Ölümüne İsyan Etti: "Ciğerim Yanıyor"

Kerim Palabıyık, torunu Pera'nın ölümüne neden olan maganda kurşunuyla ilgili büyük bir öfke ve isyan içinde, "Ciğerim yanıyor, canım torunumu bir maganda kurşunu hayattan kopardı. Silah atanın mutluluğu benim evime ateş düşürdü" dedi.

Palabıyık, yaşanan acıyı ve ailenin feryatlarını yürek burkan bir ifadeyle dile getirirken, "Düğünlerde neden silah atılır? Bu acıyı bize yaşatanların en ağır cezayı almasını istiyoruz" diye ekledi.

Söke'de Olayla İlgili 4 Kişi Gözaltına Alındı, Soruşturma Devam Ediyor

Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp'ün koordinasyonunda özel ekip, maganda kurşunuyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş mermi kovanı bulunurken, konvoydaki şüphelilerin kimlikleri tespit edildi ve polis tarafından gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ve kurşunu kimin sıktığının belirlenmesinin yakın zamanda gerçekleşeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı

Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı