Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Balıkesir Haber Balıkesir Üniversitesi Beton Kano Takımı, Almanya'da Gururla Türkiye'yi Temsil Etti

Balıkesir Üniversitesi Beton Kano Takımı, Almanya'da Gururla Türkiye'yi Temsil Etti

Balıkesir Üniversitesi Beton Kano Takımı, Almanya'da düzenlenen uluslararası yarışmada erkek, kadın ve karma kategorilerinde dereceler elde ederek başarıya ulaştı. Ayrıca, en iyi forma tasarımı kategorisinde de ödül kazandılar.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Balıkesir Üniversitesi Beton Kano Takımı, Almanya'da Gururla Türkiye'yi Temsil Etti

Balıkesir Üniversitesi Beton Kano Takımı, Almanya'da Uluslararası Yarışmada Başarı Kazandı

Balıkesir Üniversitesi Beton Kano Takımı, Almanya'da düzenlenen "19.Deutsche BetonKanu Regetta 2024" isimli uluslararası yarışmaya katılarak Türkiye'yi gururla temsil etti.

BAÜN Beton Kano Takımı, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden Arş.Gör.Oğuz Köse'nin rehberliğinde, Tulpar ve Firuze adlı iki beton kano ile farklı kategorilerde yarışarak önemli bir başarı elde etti.

Yarışmaya 43 üniversiteden 113 takım ve 66 beton kano katılırken, Balıkesir Üniversitesi ekibi erkek kategorisinde 24'üncü ve 11'inci, kadın kategorisinde 12'nci ve 6'ncı, karma kategorisinde ise 4'üncü olarak dereceye girdi.

Şu an halen devam eden Sosyal Medya kategorisindeki yarışmada takımı desteklemek için @concretecanoeteam Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Balıkesir Üniversitesi Beton Kano Takımı, Danışman Arş.Gör.Oğuz Köse liderliğindeki öğrencilerle büyük bir başarıya imza attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afyonkarahisar'da Otobüs ile TIR Çarpıştı: Olay Yerinden Canlı Yayınla Son Gelişmeler!

Afyonkarahisar'da Otobüs ile TIR Çarpıştı: Olay Yerinden Canlı Yayınla Son Gelişmeler!