Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Balıkesir Haber Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ibadethaneleri titizlikle temizliyor

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ibadethaneleri titizlikle temizliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde cami ve cemevlerinin temizliğini yaparak ibadethaneleri temizliyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ibadethaneleri titizlikle temizliyor

İbadethane Temizlik Ekibi Kurban Bayramı Öncesi Hız Kesmeden Çalışıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı olarak görev yapan ibadethane temizlik ekibi, Kurban Bayramı öncesinde cami ve cemevlerinin temizliğine ağırlık veriyor.

Temizlik Ekipleri Özveri İle Çalışıyor, Vatandaşlar Memnun

Vatandaşların sağlıklı ve temiz ortamlarda ibadet etmelerini sağlamak için her gün farklı ibadethaneleri temizleyen ekip, camilerin ve cemevlerinin her detayını titizlikle temizleyerek vatandaşların takdirini kazanıyor.

İbadethanelerin Temizliği Devam Edecek, Vatandaşlar Huzurlu

Temizlik ekipleri, cami ve cemevlerinin halılarını yıkayarak, fayansları temizleyerek, camları silerek, tuvaletleri dezenfekte ederek vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir ortamda ibadet etme imkanı sunuyor. İbadethane temizliği sadece Kurban Bayramı öncesinde değil, sonrasında da düzenli olarak devam edecek.

Cami ve cemevlerinin temizliğinde gösterdikleri özveriden dolayı temizlik ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, artık ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabildiklerini belirtiyor. Camilerin ve cemevlerinin temizliği için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne minnettarlıklarını dile getiriyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çevreye Karşı Sorumluluk Sahibi ve Değerlerine Bağlıyım!

Çevreye Karşı Sorumluluk Sahibi ve Değerlerine Bağlıyım!