Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Balıkesir Haber Üniversiteli Ata Emre'nin acımasızca öldürülmesiyle ilgili baba ve oğul hakim karşısında!

Üniversiteli Ata Emre'nin acımasızca öldürülmesiyle ilgili baba ve oğul hakim karşısında!

Balıkesir'de restoranda motokuryelik yapan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı öldürmekle suçlanan E.Ö. ve azmettirici babasının yargılanmasına başlandı. Akman ailesi ve çevre illerden gelen kuryeler, adliye bahçesinde destek için yer aldı.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Üniversiteli Ata Emre'nin acımasızca öldürülmesiyle ilgili baba ve oğul hakim karşısında!

Balıkesir'de Motokurye Ata Emre Akman'ı Öldüren Sanıklar Yargılanmaya Başlandı

Balıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı bıçakla öldüren 17 yaşındaki E.Ö. ve onu azmettirdiği öne sürülen babasının yargılanmasına başlandı. Öldürülen gencin İstanbul'da yaşayan babası emekli albay Erol Akman ve annesi Zuhal Akman ile avukatlarının yanı sıra onlara destek olmak için aralarında motokuryelerin de bulunduğu çok sayıda kişi, Balıkesir Adalet Sarayı önünde toplandı.

Akman Ailesinin Avukatı: "Yaş Tespiti Konusunda İddialar Sürüyor"

Akman ailesinin avukatı Özden Başak, tutuklu sanıklardan E.Ö'nün 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme', babası Orhan Ö'nün 'tasarlayarak ve canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye azmettirme' suçlarından Balıkesir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacakları davanın ilk duruşması öncesinde basın mensuplarına açıklama yaptı.

Kurye Hakları Derneği Başkanı: "Meslek Mensuplarının Hakları İyileştirilmeli"

Kurye Hakları Derneği Başkanı Mesut Çeki de Ata Emre Akman'ın ailesine, onların adalet arayışına destek olmak amacıyla Balıkesir'e geldiklerini ifade etti. Ailenin acısını yürekten paylaştıklarını kaydeden Çeki, "Ata Emre karanlık bir sokakta siparişini teslim ederken katledildi. Aile o görüntüleri izlemeye dayanamadı, biz de dayanamadık." diye konuştu. Çeki, 2022 yılında en az 58, geçen sene en az 68, bu yılın ilk 6 ayında ise 30 motokuryenin çeşitli olaylarda yaşamını yitirdiğini bildirerek, meslek mensuplarının haklarının iyileştirilmesi talebinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da araç uçuruma yuvarlandı: Olay yerine ekipler sevk edildi

Muğla'da araç uçuruma yuvarlandı: Olay yerine ekipler sevk edildi