Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Bilecik Haber Bursa Şehir Üniversitesi, "Kariyer Planlamasını Yeniden Şekillendirme" başlıklı konferansa katıldı

Bursa Şehir Üniversitesi, "Kariyer Planlamasını Yeniden Şekillendirme" başlıklı konferansa katıldı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü, "Re-Shaping Career Planning: Bridging Gaps" adlı uluslararası konferansa katılarak kariyer planlamasındaki farkları giderme konusunda yeni perspektifler sundu.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Bursa Şehir Üniversitesi, "Kariyer Planlamasını Yeniden Şekillendirme" başlıklı konferansa katıldı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kariyer Merkezi Katıldığı Uluslararası Konferansta Yenilikçi İş Dünyası Stratejilerini İnceledi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından düzenlenen uluslararası konferansa katılarak, iş dünyasındaki değişimleri ve yeni stratejileri ele aldı.

Uluslararası Konferansın Başlıca Konuşmacıları Arasında Yüksek Profil İsimler Bulunuyor

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konferansta, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök gibi önemli isimlerin açılış konuşmaları katılımcılara ilham verdi.

Kariyer Merkezi Koordinatör Yardımcılarından Eğitici Oturumlar

Kariyer Merkezi Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hacer Taşkıran Tepe ve Arş. Gör. Ebrar Ulusinan Çubukçu, konferansta yurtdışındaki üniversite kariyer merkezlerinin en iyi uygulama örneklerini paylaşarak katılımcılara kurumsal ilişkilerin önemini vurguladı ve yeni nesil iş arama stratejileri ile mülakat teknikleri konularında bilgi verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü modacı Tolga Çam, tekne turunda saldırıya uğradı iddiasıyla şok edici haber başlığı!

Ünlü modacı Tolga Çam, tekne turunda saldırıya uğradı iddiasıyla şok edici haber başlığı!