Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Bilecik Haber Üniversiteye yeni rektör!

Üniversiteye yeni rektör!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı rektörlüğe atandı. Prof. Dr. Şükrü Beydemir'den görevi devralan Kaplancıklı, üniversitenin geleceği için azimli bir şekilde çalışacaklarını vurguladı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Üniversiteye yeni rektör!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne Prof.Dr.Zafer Asım Kaplancıklı Atandı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof.Dr.Zafer Asım Kaplancıklı, devir teslim töreni ile göreve başladı.

Yeni Rektör Zafer Asım Kaplancıklı Göreve Başladı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı 2024/144 sayılı kararı ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof.Dr.Zafer Asım Kaplancıklı, Şeyh Edebali Üniversitesi Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen devir teslim törenine halef-selef rektörler ve Üniversite Senatörleri ile bir araya geldi.

Rektörler Arasında Tebrik ve İşbirliği Mesajları

2020 yılından bu yana Rektörlük görevini sürdüren Prof.Dr. Şükrü Beydemir, yeni Rektör Prof.Dr.Zafer Asım Kaplancıklı'ya başarılar dileyerek, görevini devretti. Yeni Rektör Kaplancıklı ise yaptığı konuşmada, tarihi miras ve milli değerlere vurgu yaparak, üniversite olarak yapacakları çalışmalara destek çağrısında bulundu ve birlik mesajları verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Korkunç kazadan ilk görüntüler!

Korkunç kazadan ilk görüntüler!