Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Bilecik Haber Üstün Yetenekli Öğrenciler, Heyecan Dolu Mezuniyet Törenlerinde Coşkuyla Kutladılar

Üstün Yetenekli Öğrenciler, Heyecan Dolu Mezuniyet Törenlerinde Coşkuyla Kutladılar

Anadolu Üniversitesi'nde eğitim gören üstün yetenekli bireyler, mezuniyet sevinciyle dolu. Üstün yeteneklerini geliştirerek başarılı bir eğitim süreci geçiren öğrenciler, geleceğe umutla bakıyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Üstün Yetenekli Öğrenciler, Heyecan Dolu Mezuniyet Törenlerinde Coşkuyla Kutladılar

Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Programları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde Mezuniyet Heyecanı

Üstün yetenekli bireyler, Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Programları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde mezuniyetlerini kutladı.

Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Programları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜYEP) tarafından düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Mezuniyette Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, ÜYEP Kurucu Müdürü Prof. Dr. Uğur Sak, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şule Demirel Dingeç, ÜYEP Müdürü Doç. Dr. Fatih Karabacak ve ÜYEP Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Bilge Sezerel de hazır bulundu.

"Çocukların eğitimi, sağlığı ve konforu için her zaman en iyisini istiyoruz" diyen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, üstün yetenekli öğrencilerin gelecekte büyük işlere imza atacaklarını vurgulayarak, ÜYEP'in önemine dikkat çekti.

Erdal, "Bugün burada hepimiz için çok özel olan çocuklarımızın mezuniyeti için bir aradayız. Hem sizler hem de bizler için bu bir gurur kaynağı. Üstün yetenekliler eğitimi alanında Türkiye'de lider üniversitelerden biri olan Anadolu Üniversitesi olarak, çocuklarımızın başarılı olmaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

ÜYEP Müdürü Doç. Dr. Fatih Karabacak ise, öğrencilerin gösterdiği başarıya vurgu yaparak, "Burada edindiğiniz bilgi ve beceriler, ileride size büyük fayda sağlayacaktır. Gelecekte de öğrenmeye devam etmenizi ve merakınızı korumanızı öneririm. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mezuniyet töreninin sonunda öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, ÜYEP Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatih Karabacak, ÜYEP Uygulama ve Araştırma Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Bilge Sezerel ve ÜYEP Uygulama ve Araştırma Merkezi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Uğur Sak'tan mezuniyet belgelerini aldılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çarşıda Bayram Öncesi Yollar Trafiğe Kapanıyor

Çarşıda Bayram Öncesi Yollar Trafiğe Kapanıyor