Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Bursa Haber Notları verdi, kalbi kazandı

Notları verdi, kalbi kazandı

Bursa'da 33 yıllık öğretmen Zeynel Yıldırım, karneleri dağıttıktan sonra zeytin bahçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 59 yaşındaki öğretmen kurtarılamadı.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Notları verdi, kalbi kazandı

Orhangazi İlçesinde Şehit Bülent Albayrak İlkokulunda Görev Yapan Öğretmen Zeynel Yıldırım'ın Ardından

Orhangazi ilçesinde Şehit Bülent Albayrak İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan evli ve 5 çocuk babası olan 33 yıllık deneyime sahip öğretmen Zeynel Yıldırım, okulda düzenlenen karne töreninde öğrencileriyle bir araya geldi.

Eğitim-öğretim sezonunun kapanış gününde sınıfında öğrencilerine karnelerini dağıtan ve öğrencilerinin mutluluğuna ortak olan Yıldırım, daha sonra okuldan ayrılarak kendi zeytin bahçesine gitti.

Bahçede aniden rahatsızlanan Zeynel Yıldırım, yakınları tarafından hızla Orhangazi Devlet Hastanesine götürüldü.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Yıldırım, tüm çabalara rağmen hastanede yaşamını yitirdi. Zeynel Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DUYGULARI YERİNDEN OYNATAN PAYLAŞIM Karne töreninin hemen ardından, sosyal medya hesabından 'Bu yıl da karnelerimizi dağıttık. Herkese güzel tatiller diliyorum' mesajını paylaşan ve birkaç saat sonra kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Zeynel Yıldırım'ın ölümü, ailesini ve eğitim camiasını derin bir yasa boğdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Arıcı, Heyecan Verici Bir Haberi Duyurdu

Özgür Arıcı, Heyecan Verici Bir Haberi Duyurdu