Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Bursa Haber O belediyede makam araçları satışa çıkarıldı!

O belediyede makam araçları satışa çıkarıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye bütçesine destek olmak amacıyla gereksiz harcamaları azaltmak için makam araçlarını satışa çıkardı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
O belediyede makam araçları satışa çıkarıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Makam Araçlarını Satışa Çıkardı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önceki dönem belediye başkanının kullandığı makam araçlarını satışa çıkardı.

Makam Araçlarının Tahmini Değerleri Belli Oldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önceki dönem belediye başkanının kullandığı makam araçlarının satışa çıkarıldığını duyurdu. Mercedes S400 marka aracın tahmini değeri yaklaşık 6 milyon 600 bin TL iken, Volkswagen Caravella 4x4 VIP aracın tahmini değeri ise yaklaşık 2 milyon 300 bin TL civarında.

Bozbey Açıklama Yaptı: İsrafa Son Vereceğiz

Bozbey, önceki dönemde kullanılan makam araçlarının satışlarıyla ilgili olarak, “Gereksiz harcamaların önüne geçmek, belediyemizin bütçesine katkıda bulunmak amacıyla bu araçların satışı için ihaleye çıkmaya karar verdik. Kendi kurumumuz ve diğer kurumlarda çalışanlara örnek olmamız gerekiyor. Bursa’mızı gülümsetme hedefimiz için ilk olarak israfa son vereceğimizi tüm hemşehrilerimizin bilmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Feci kazada genç kız ağır yaralandı

Feci kazada genç kız ağır yaralandı