Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Bursa Haber Otomobil paramparça oldu sürücü ve eşi yaralandı

Otomobil paramparça oldu sürücü ve eşi yaralandı

Bursa'nın Gemlik ilçesi yakınlarında İstanbul İzmir otobanında meydana gelen kazada bir otomobil bariyerlere çarptı. Otomobilin motor bloğu yerinden koparak yolun diğer bölümüne savruldu. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, trafik kontrollü sağlandı. Polis soruşturma başlattı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Otomobil paramparça oldu sürücü ve eşi yaralandı

Bursa'nın Gemlik İlçesi Yakınlarında Meydana Gelen Trafik Kazasında Otomobil Bariyerlere Çarptı

Bursa'nın Gemlik ilçesi yakınlarında İstanbul İzmir otobanında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil bariyerlere çarptı ve bariyerleri parçalayarak yolun diğer bölümüne savrulan otomobilin motor bloğu yerinden koparak kaza yaşandı.

Kaza Sabah Saat 07.00 Sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda Meydana Geldi

İstanbul'dan Bursa istikametine seyir halinde olan ve Cüneyt K. (43) tarafından kullanılan 34 CRK 618 plakalı otomobil, Karsak Gemlik Kavşağında kontrolsüz bir şekilde seyir halindeyken bariyerlere çarptı ve motor bloğu yerinden koparak yolun diğer tarafına savruldu.

Otomobildeki Sürücü ve Yanındaki Eşi Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Cüneyt K. ve yanında yolcu konumunda bulunan eşi Simge K. (39) olay yerine sevkedilen ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hırsızlar yakayı ele verdi..

Hırsızlar yakayı ele verdi..