Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Çanakkale Haber Bahar Şenlikleri sona erdi

Bahar Şenlikleri sona erdi

Anafartalar Kampüsü'nde açılan Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi'nde düzenlenen Geleneksel Bahar Şenlikleri, kampüs etkinliklerinin sona erdiği iki günlük bir etkinlikle tamamlandı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Bahar Şenlikleri sona erdi

Öğrenciler, ÇOMÜ Bahar Şenlikleri'nde Motivasyon Topladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrenci kulüpleri, Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Şenliği (ÖSEM) önünde stantlar kurarak  bahar şenliği düzenledi.

Yerel Müzik Grupları ve Tiyatro Gösterimiyle Renklendi

Öğrenciler, oyunlar oynayıp eğlenirken, yerel müzik gruplarının performanslarını izleme fırsatı buldular. Ayrıca tiyatro gösterimleri, sinema gecesi ve DJ performansı gibi birçok etkinlikle keyifli vakit geçirdiler.

TÖMER Öğrencilerinden Unutulmaz Performanslar

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri, Terzioğlu Yerleşkesi'nde bulunan Taş Amfide muhteşem dans, şiir ve şarkı gösterileri gerçekleştirdi. Katılımcılar, öğrencilerin performanslarıyla eğlenceli anlar yaşadılar.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ile birlikte akademisyen ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, Rektör Erenoğlu üniversitelerin sadece eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleriyle değil, sosyal etkinliklerle de öne çıkması gerektiğini vurguladı.

Erenoğlu, "Bu sene Bahar Şenlikleri için harika bir başlangıç oldu. Önümüzdeki yıllarda etkinliklerimizi daha da zenginleştirerek devam ettireceğiz." açıklamasında bulundu.

Gün boyunca süren etkinliklerde öğrencilere yiyecek ve içecek ikramlarının yapıldığı ÇOMÜ Kampüsü, öğrencilere yaklaşık bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşama fırsatı sundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşçi düşmanlığı sendikaları birleştirdi!

İşçi düşmanlığı sendikaları birleştirdi!