Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Çanakkale Haber Geçici bir süreliğine ziyarete kapatılan mekanın nedeni araştırılıyor

Geçici bir süreliğine ziyarete kapatılan mekanın nedeni araştırılıyor

Biga'da bulunan trekking yolu, yangın riskini önlemek amacıyla geçici olarak ziyarete kapatıldı. Yolun tekrar ne zaman açılacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Geçici bir süreliğine ziyarete kapatılan mekanın nedeni araştırılıyor

Abdiağa Mesire Alanı'ndaki Trekking Yolu Geçici Olarak Kapatıldı

Biga Abdiağa Mesire Alanı'na komşu olan trekking yolunun, geçici bir süre için ziyarete kapatıldığı bildirildi.

Abdiağa Mesire Alanı, yaz aylarında hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği piknik ve doğa ile iç içe vakit geçirme mekanlarından biri haline gelmiştir.

Doğayla iç içe vakit geçirmeyi sağlayan mesire alanı, ormanlık alanı, trekking rotaları, piknik ve mangal alanları ile dikkat çekiyor ve özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğruyor.

Çanakkale'de meydana gelen yangınlar ve artan sıcaklıklar nedeniyle, Biga Belediyesi Abdiağa Mesire Alanı'ndaki trekking yolunu geçici olarak ziyarete kapatma kararı almıştır.

Abdiağa Mesire Alanı'ndaki trekking yolunun geçici olarak kapatılmasıyla ilgili olarak Biga Belediyesi, "Abdiağa Mesire Alanı'nda bulunan Trekking Yolu, yüksek orman yangını riski sebebiyle geçici olarak ziyarete kapatılmıştır. Lütfen orman yangınlarına karşı dikkatli olalım ve doğamızı koruyalım." açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kargı'da Efsanevi Düğün Töreni Gerçekleşti

Kargı'da Efsanevi Düğün Töreni Gerçekleşti