Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Çanakkale Haber Mahalle sakinlerine hizmet sunan sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık binası faaliyete geçti!

Mahalle sakinlerine hizmet sunan sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık binası faaliyete geçti!

Çan İlçesi Terzialan Beldesi Süle Mahallesi sakinleri, Vali İlhami Aktaş'ı ağırlayarak Hayır Cemiyeti'nde bir araya geldi. Yeni yapılan sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binasının açılışında Vali de yer aldı.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Mahalle sakinlerine hizmet sunan sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık binası faaliyete geçti!

Süle Mahallesinde Düzenlenen Hayır Cemiyeti ve Açılış Programına Yoğun Katılım

Vali İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar, Süle Mahallesinde düzenlenen programa katıldı.

Vali İlhami Aktaş, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı ve hayır cemiyetine katılan vatandaşlarla bire bir görüşerek sohbet etti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlit-i Şerif'in okunmasının ardından, sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binasının açılış programına geçildi.

Sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binası açılışı programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen ve Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin'in konuşmalarıyla devam etti.

Yapılan konuşmaların ardından Kahot Halk Oyunları gösterisi sunuldu ve katılımcılar keyifli dakikalar geçirdi.

Vali İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin ve protokol üyeleri tarafından dualarla ve "Hayırlı Olsun" temennileriyle sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Vali İlhami Aktaş, yapmış olduğu teşekkür konuşmasında, Geleneksel Hayır Cemiyetinin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese minnettarlığını ifade etti ve yeni hizmet binasının Terzialan Beldesi ve Süle Mahallesine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi