Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Çanakkale Haber Zeytin üretiminde yeni bir devrim: Gelişmiş yağ çıkarma teknikleriyle sektörde büyük ilerleme

Zeytin üretiminde yeni bir devrim: Gelişmiş yağ çıkarma teknikleriyle sektörde büyük ilerleme

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, OLIVER Projesi ile zeytin üretimi ve yağ çıkarma teknikleri üzerine araştırmalarını sürdürerek ürün bilgilerini keşfetmeyi hedefliyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Zeytin üretiminde yeni bir devrim: Gelişmiş yağ çıkarma teknikleriyle sektörde büyük ilerleme

ÇOMÜ OLIVER Projesi Zeytin Üretimi ve Yağ Çıkarma Teknikleriyle İlgili Yenilikçi Adımlar Atıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, OLIVER projesi çerçevesinde zeytin üretimi ve yağ çıkarma teknikleri ile ürün bilgilerini keşfetmeyi, araştırmayı ve belgelemeyi hedefleyen çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini duyurdu.

Gelecek Nesillere Aktarılmak Üzere Geleneksel Bilgiler Korunuyor

OLIVER Projesi, geleneksel bilgilerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından büyük bir önem arz etmektedir.

Zeytin Üreticilerine Yeni Pazarlama Stratejileri Sunulacak

Proje, zeytin üreticilerinin en iyi pazarlama uygulamalarını inceleyerek, başarılı örneklerden öğrenmeyi ve ortaklarının uzmanlıklarıyla yeni bilgileri sentezlemeyi amaçlamaktadır.

OLIVER Projesi kapsamında, rekabet avantajlarının daha etkili bir şekilde kullanılabilmesi için yeni yöntemler geliştirilecek ve bu bilgiler geniş bir paydaş kitlesine ulaştırılacaktır.

Proje, zeytin üreticilerine ve ilgili sektör temsilcilerine önemli katkılar sağlamayı hedeflemektedir.

Proje kapsamında, ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyinde eğitim alan bireylerin de faydalanması için detaylı bir "Zeytin & Zeytinyağı Üretim ve Kullanım Kılavuzu" hazırlandı.

Zeytin & Zeytinyağı Üretim ve Kullanım Kılavuzuna [https://oliverasmus.org/oliver-manual/] adresinden erişebilirsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi edinmek ve öğrencilerin bu kaynaktan daha fazla yararlanmasını sağlamak için desteklerinizi bekliyoruz.

Topluma katkı sağlamayı amaçlayan bu tür projelerde emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Köprüsü'nü 130,753 araç kullandı, rekor kırıldı!

Çanakkale Köprüsü'nü 130,753 araç kullandı, rekor kırıldı!