Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Denizli Haber Denizli Büyükşehir Belediyesi yaz okulu başvuruları için son tarih 5 Temmuz olarak belirlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi yaz okulu başvuruları için son tarih 5 Temmuz olarak belirlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini daha verimli geçirebilmeleri için yaz okulu kayıtlarının 5 Temmuz'a kadar devam edeceğini duyurdu. Bu sayede ilk ve orta öğretimde eğitim alan çocuklar, yaz aylarında da öğrenmeye devam edebilecekler.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Denizli Büyükşehir Belediyesi yaz okulu başvuruları için son tarih 5 Temmuz olarak belirlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yaz okulu programı için önemli bir duyuru yaptı ve öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli ve kaliteli geçirebilmeleri için yaz okulu düzenleyeceğini duyurdu.

Yaz Okulu Kayıtları 5 Temmuz’a Kadar Devam Edecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulu için kayıtların 5 Temmuz'a kadar alınacağı açıklandı.

Yaz Okulu Programı 8 Temmuz - 16 Ağustos Tarihleri Arasında Gerçekleşecek

Yaz okullarının 8 Temmuz - 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında açık olacağı belirtilirken, çocuklara farklı alanlarda eğitimler verileceği vurgulandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yaz okulu, çocuklara yaz tatillerini daha kaliteli ve verimli geçirme fırsatı sunacak. Yaz okulu, belediyenin 8 farklı sosyal etkinlik merkezinde düzenlenecek ve öğrencilere çeşitli aktivitelerle dolu bir program sunacak.

Öğrenciler, yaz okuluna kayıtlarını 5 Temmuz 2024 tarihine kadar Karaman, Yenişehir, Sevindik, Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Gökpınar, Anafartalar ve Kayıhan Sosyal Etkinlik Merkezleri'nde yaptırabilecekler.

Haftanın 5 günü 2 farklı grup halinde gerçekleştirilecek olan yaz okulunda öğrencilere el sanatları, pratik İngilizce, test saati, zeka oyunları, sinema, okuma ve anlatma saati, eski çocuk oyunları, mutfak atölyesi ve bilim kulübü gibi çeşitli eğitimler sunulacak.

Yaz okulu süresince öğrencilere farklı aktivitelerin ücretsiz olarak sunulacağı belirtilirken, kayıt yaptıran öğrencilerin 8 Temmuz - 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında yaz okullarından faydalanabilecekleri ifade edildi.

Yaz okulunun düzenleneceği sosyal etkinlik merkezlerinin telefon numaraları şu şekilde paylaşıldı: Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezi: 280 25 50, Fatih Sosyal Etkinlik Merkezi: 280 25 51, Karaman Sosyal Etkinlik Merkezi: 280 25 52, Kayıhan Sosyal Etkinlik Merkezi: 280 25 53, Sevindik Sosyal Etkinlik Merkezi: 280 25 54, Yenişehir Sosyal Etkinlik Merkezi: 280 25 55, Gökpınar Sosyal Etkinlik Merkezi: 280 25 56, Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkezi: 280 25 57.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulu için kayıtların 5 Temmuz tarihine kadar devam edeceği ve öğrencilere haftada 5 gün, 2 grup halinde eğitimlerin verileceği duyuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akbank Kart Sahiplerine Bayram Sürprizi: Market Alışverişlerinizde Harçlık Kazanma Fırsatı!

Akbank Kart Sahiplerine Bayram Sürprizi: Market Alışverişlerinizde Harçlık Kazanma Fırsatı!