Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Denizli Haber Denizli'de elektrik kesintisi!

Denizli'de elektrik kesintisi!

ADM Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları sebebiyle 22 Mayıs Çarşamba günü belirli mahallelerde saatlerce elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu. Kesinti yaşanacak yerlere dair detaylar haberimizde.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Denizli'de elektrik kesintisi!

Denizli’de Elektrik Kesintisi Uyarısı

Denizli’de hizmet veren ADM Elektrik, 22 Mayıs Çarşamba günü bazı ilçelerde elektrik kesintisi olacağını duyurdu.

Pamukkale’de Kesinti Olacak Mahalleler

Kesinti yapılacak bölgeler arasında Güzelpinar Mahallesi (Kaplanlar Sokak), Kurtluca Mahallesi (Uzunpınar Kurtluca Sokak, Ören Sokak), ve Uzunpınar Mahallesi (Kurtluca sokak, Ali Baba Çiftliği Küme Evleri) bulunmaktadır. Kesinti saati 10:00 - 12:00 olup, nedeni şebeke yenileme ve bakım çalışmalarıdır.

Akhan, Bozburun ve Korucuk Mahallelerinde Kesinti

Akhan Mahallesi (Çayır Küme Evleri, Orhan Yavuz Caddesi), Bozburun Mahallesi (7300. Sokak, Denizli Çevre Yolu), ve Korucuk Mahallesi (Turgut Özal Caddesi, Ören Caddesi, Orhan Yavuz Caddesi, Çevre Caddesi) gibi bölgelerde de elektrik kesintisi yaşanacak. Saatler 10:00 - 12:00 arasında olup, sebep şebeke yenileme ve bakım çalışmalarıdır.

Eskihisar ve Karakova Mahallelerinde Kesinti Sürecek

Eskihisar Mahallesi (Pamukkale Bulvarı, Denizli Erkek Yetiştirme Yurdu İç Yolu, Denizli Çevre Yolu, Laodikeia Kavşağı) ve Karakova Mahallesi (Karakova Köyiçi Sokak) gibi bölgelerde de elektrik kesintisi olacaktır. Planlanan kesinti saatleri 02:00-02:30 arasında olup, nedeni şebeke yenileme ve bakım çalışmalarıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar dizisinin sezon finali için heyecan dorukta! Tarih nihayet açıklandı

Bahar dizisinin sezon finali için heyecan dorukta! Tarih nihayet açıklandı