Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Denizli Haber TBMM Başkan Vekili Karaca, Aras Lojistik'i Ziyaret Etti

TBMM Başkan Vekili Karaca, Aras Lojistik'i Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
TBMM Başkan Vekili Karaca, Aras Lojistik'i Ziyaret Etti

TBMM Başkan Vekili Karaca, CHP Muğla Milletvekilleri ile Bir Araya Geldi

TBMM Başkan Vekili Karaca'nın ziyaretinde CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Cumhur Uzun, İl Başkanı Zekican Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da hazır bulundu.

Karaca, ziyaret sırasında Başkan Aras'ı tebrik ederek, "Seçim sürecinde gösterdiğiniz gayretli çalışmalar ve yeni göreviniz beni etkiledi. Gelecekte Muğla'ya neler kazandıracağınız konusunda umut verici bir mesaj ilettiniz" şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmaları takdirle karşılayan Karaca, Başkan Aras'a başarılar dileyerek, "Bu yolda ilerlerken size kolaylıklar diliyorum" dedi.

Başkan Aras ise son seçim sonuçlarından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Denizli dahil olmak üzere ülkemizin genelinde güzel bir başarı elde ettik. Gelecekteki seçimlerde bu başarıyı daha da artırmayı umuyorum" şeklinde konuştu.

Karşılıklı iyi dileklerin ardından TBMM Başkan Vekili Gülizar Biçer Karaca, başkanlık anı defterini imzaladı ve Menteşe'deki etkinlikler için ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Uzmanlara Göre Perşembe Günü Tarçınlı Kahve İçmenin Şaşırtıcı Faydaları Ortaya Çıktı!"

"Uzmanlara Göre Perşembe Günü Tarçınlı Kahve İçmenin Şaşırtıcı Faydaları Ortaya Çıktı!"