Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Denizli Haber Türkiye'nin Her Yerinde Doğal Bir Şifa Kaynağı: İltihabı Söken Bitki, Hasat Zamanı Geldi!

Türkiye'nin Her Yerinde Doğal Bir Şifa Kaynağı: İltihabı Söken Bitki, Hasat Zamanı Geldi!

Türkiye'nin her yerinde bulunan doğal şifa kaynağı iltihabı söken bitki için hasat zamanı geldi! Bu bitki, sağlık sorunlarına doğal çözümler sunuyor ve Türkiye'nin her bölgesinde yetişiyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Türkiye'nin Her Yerinde Doğal Bir Şifa Kaynağı: İltihabı Söken Bitki, Hasat Zamanı Geldi!

Denizli'de Hatmi Çiçeği Hasadı Başladı

Denizli'de 'Deve Gülü', 'Hire', 'Silindir Çiçeği' gibi farklı isimlerle bilinen hatmi çiçeğinin bu yılki hasat dönemi başladı ve kilogramı 250 TL'den satılacak.

Hatmi Çiçeğinin Sağlık Faydaları

Hatmi çiçeği, yüzyıllardır insan sağlığına şifalı yönleriyle bilinmekte olup, soğuk algınlığından grip gibi birçok hastalığa iyi gelmektedir ve çeşitli renklerdeki çiçekleriyle göz alıcı bir görüntü sergilemektedir.

Hatmi Çiçeği Hasadı Nasıl Yapılıyor?

Denizli'nin Honaz ilçesindeki Kaklık Mahallesi'nde hatmi çiçeği hasadı yapan Meryem Göçtü, hatmi çiçeklerini özenle topladıklarını ve kuruttuktan sonra kilogramı 250 TL'den satışa sunduklarını belirtti.

Hatmi çiçeğinin faydaları arasında kuru öksürüğe iyi gelmesi, mide rahatsızlıklarına etkili olması, enfeksiyonlarla mücadelede destek olması ve sakinleştirici özelliğiyle uyku problemlerine iyi gelmesi de bulunmaktadır.

Hatmi çiçeğinin çeşitli renklerde olabilen çiçekleri, 2-2,5 metreye kadar uzayabilen bitkilerdir ve güneşlenmeyi seven ancak rüzgardan korunaklı bir ortamda yetiştirilmeleri gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye'de Otomobil Ağaca Çarptı: 4 Yaralı, Trafikte Yoğunluk Oluştu

Fethiye'de Otomobil Ağaca Çarptı: 4 Yaralı, Trafikte Yoğunluk Oluştu