Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Dünya Eğlence merkezinde yangın! 20'den fazla kişi öldü

Eğlence merkezinde yangın! 20'den fazla kişi öldü

Hindistan'ın Gujarat eyaletindeki bir eğlence merkezinde çıkan yangında dokuz çocuk ve 27 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, tanınmaz haldeki cenazelerin sayısının artabileceğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Eğlence merkezinde yangın! 20'den fazla kişi öldü

Gujarat Eyaletindeki Eğlence Merkezinde Çıkan Yangında 27 Kişi Hayatını Kaybetti

Hindistan'ın batısındaki Gujarat eyaleti'nde bulunan bir eğlence merkezinde dün akşam meydana gelen yangında 27 kişi yaşamını yitirdi.

Yangında Ölenlerin Arasında En Az Dokuz Çocuk Bulunuyor

Yetkililer, yangında hayatını kaybedenler arasında en az dokuz çocuğun bulunduğunu belirtirken, yangında en az 300 kişinin bulunduğu tahmin ediliyor ve ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

İki Kişi Gözaltına Alındı, Ailelere Tazminat Ödenecek

Gujarat Eyaleti Başbakanı Bhupendra Patel, olayın soruşturulması için özel bir ekip kurulduğunu açıklarken, polis eğlence merkezinin sahibi de dahil olmak üzere iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Yetkililer, yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine her birine 12 bin 400 dolar tazminat ödeneceğini bildirdi.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yangında mağdur olanlara yardım eden yerel yönetimi övdü ve büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray yeni başkanı kim oldu?

Galatasaray yeni başkanı kim oldu?