Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Dünya İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Taşındığı Helikopter Kazaya Karıştı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Taşındığı Helikopter Kazaya Karıştı

İran devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yaptığını duyurdu. Kazada İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın da bulunduğu belirtildi. Yardım ekipleri olay yerine ulaşmaya çalışıyor. Doğu Azerbaycan Valiliği ise henüz kazada ölü veya yaralılar hakkında bilgi veremedi.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Taşındığı Helikopter Kazaya Karıştı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Helikopter Kazasında

İran devlet televizyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki konvoydaki helikopterlerden birinin kaza geçirdiği duyuruldu.

Konvoyda 3 Helikopter Bulunuyordu

Haberde ayrıca, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın da kaza geçiren helikopterde bulunduğuna dair iddialara yer verildi. Konvoyda toplam 3 helikopter bulunduğu ve bazı bakan yetkililerini taşıyan 2 helikopterin emniyetli bir şekilde hedeflerine ulaştığı belirtildi.

Yardım Ekipleri Zor Hava Koşullarına Rağmen Olay Yerine Ulaşmaya Çalışıyor

Doğu Azerbaycan Valiliği, kazayla ilgili henüz ölü ve yaralılar hakkında kesin bilgi verilemeyeceğini açıklarken, yardım ekiplerinin olayın yaşandığı Culfa kenti yakınlarına ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. İran İçişleri Bakanlığı ise zor hava koşullarının kurtarma ekiplerinin bölgeye erişimini güçleştirdiğini bildirdi.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin kara yoluyla Tebriz'e yönlendirildiği ve sağlık durumunun stabil olduğu ifade edilirken, devlet televizyonunun ayrıntılı bilgi vermekten kaçındığı aktarıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cem Danacı, Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı!

Cem Danacı, Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı!