Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Dünya Prensesliğe 'Evet' Deseydi hayatı nasıl olurdu?

Prensesliğe 'Evet' Deseydi hayatı nasıl olurdu?

Kraliyet ailesi üyeleriyle evlenen genç kızlar medyada sıkça yer alıyor. Ancak her evliliğin kendine özgü dinamikleri ve tercihleri var. Masal prensesi imajıyla bu konunun özenilmesi gereken bir durum gibi gösterilmesi dikkat çekici.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Prensesliğe 'Evet' Deseydi hayatı nasıl olurdu?

Cressida Bonas: Kraliyet Hayatı Yerine Huzurlu Bir Yaşamı Tercih Etti

Genç kızların prenslerle evlenme hayali olmadığı gibi bazıları kraliyet ailesine gelin olmaktan kaçmayı tercih ediyor. Bu tercihlerden birini yapan sarışın, mavi gözlü ve genç kadın, Prens Harry'nin eşi olma şansını geri çevirerek farklı bir yolu seçti. Bonas, eski sevgilisi Prens Harry'nin evliliğine katılarak mutluluğunu ve huzurunu buldu.

Kraliyet Hayatı mı, Huzur Dolu Bir Yaşam mı?

35 yaşındaki Bonas, Prens Harry'nin evliliğine konuk olurken mutluluğu yüzünden okunuyordu. Moda dünyasında kariyer yapmayı tercih eden Bonas, Prens Harry ile olan ilişkisi sırasında büyük ilgi görmüştü. Ancak kraliyet hayatının baskısı ve medyanın sürekli takibi ilişkilerini olumsuz etkileyince Bonas, farklı bir tercih yapmak zorunda kaldı.

Cressida Bonas'ın Masalı: Kraliyet Ailesi yerine Mutlu Son

Model ve oyuncu olan Bonas, Prens Harry'nin eski sevgilisi olarak tanınsa da kendi yolunda ilerlemeyi tercih etti. Bir dönem Prens Harry ile nişanlanmaları beklenirken ani bir kararla yollarını ayıran Bonas, şimdi ise Harry Wentworth-Stanley ile mutlu bir hayat sürüyor. Çiftin sade ve huzurlu bir düğünle evlenmeleri dikkat çekti. Bonas, düğününde eski bir elbiseyi giyerek sadeliği ve özgünlüğü tercih etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Redmi, K70 Ultra modelini bağımsız ekran çipiyle donatacak

Redmi, K70 Ultra modelini bağımsız ekran çipiyle donatacak