Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Eğitim Sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları yarın başlıyor!

Sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları yarın başlıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuruların yarın başlayacağını duyurdu. Başvurular, 20-31 Mayıs tarihleri arasında online platform üzerinden alınacak.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları yarın başlıyor!

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması Başvuruları Yarın Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak.

Öğretmen Adayları Mezuniyet Belgelerini Sisteme Yükleyerek Başvuruda Bulunacak

Öğretmen adayları atanmak istedikleri öğretmenlik alanına uygun mezuniyet belgelerini sisteme yükleyerek sözlü sınava katılmak için il tercihinde bulunacak.

Sözlü Sınavlar 1 Temmuz'dan İtibaren Başlayacak

Sözlü sınavlara hak kazanan adaylar ile sınav merkezleri, 10 Haziran 2024 tarihinde ilan edilecek ve sözlü sınavlar 1 Temmuz 2024'ten itibaren başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 7354 sayılı Öğretmenlik Meslek Kanunu, 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve ilgili mevzuat doğrultusunda atama sürecini yönetecektir.

Bakanlık, başvuru ve atama süreçleri ile ilgili herhangi bir değişiklik veya duyuruyu resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyuracaktır.

Öğretmen adaylarının iletişim bilgilerini doğru ve güncel tutmaları, gerektiğinde yetkililerle iletişime geçebilmeleri açısından önem arz etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun'da Atatürk'ü simgeleyen bayrak sahile indirildi.

Samsun'da Atatürk'ü simgeleyen bayrak sahile indirildi.