Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Ekonomi Akbank Getir indirim kampanyasını duyurdu: Alışverişte 400 TL indirim fırsatı!

Akbank Getir indirim kampanyasını duyurdu: Alışverişte 400 TL indirim fırsatı!

Akbank, müşterilerine özel Getir indirim kampanyası ile 400 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanyaya Akbank'a ilk defa katılanlar da dahil olabilir. Detaylar için kampanya duyurularını takip edebilirsiniz.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Akbank Getir indirim kampanyasını duyurdu: Alışverişte 400 TL indirim fırsatı!

Akbank, Getir İndirim Kampanyası İle Müşterilerine Fırsat Sunuyor

Akbank, müşterilerine özel bir indirim kampanyası duyurdu ve Getir kodu ile 400 TL'ye varan indirim kazanma fırsatı sunuyor.

Akbank'ın haziran ayı kampanyaları arasında yer alan bu fırsattan yararlanmak için 15 Haziran'a kadar Akbank Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Akbank'ın duyurduğu kampanya detaylarına göre, Akbank Mobil uygulamasından "1047GETIR400" davet kodunu kullanarak Akbanklı olanlar Getir'de yapacakları alışverişlerde indirim kazanabilecekler.

Akbank'ın belirlediği kampanya süresince, kazanılan 400 TL değerindeki Getir indirim kodu sadece belirli bir süre ve tutar üzerindeki harcamalarda geçerli olacak.

Kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1047GETIR400" davet kodunu kullanarak başvuru yapan Akbanklılar yararlanabilecek.

Akbank'ın belirlediği kurallara göre, kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabileceksiniz ve indirim kodunu kullanabilmek için belirli adımları takip etmeniz gerekecek.

Kazanılan Getir indirim kodunun kullanım süresi belirli bir tarihte sona erecek ve kodlar o tarihten sonra geçersiz hale gelecek.

Akbank ve Getir, kampanya şartlarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutuyor, bu nedenle detayları takip etmekte fayda var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Görkem Duman'dan çağrı: Kaçak molozları ihbar edin, cezalandıralım

Başkan Görkem Duman'dan çağrı: Kaçak molozları ihbar edin, cezalandıralım