Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Ekonomi Akbank’tan 1500 TL para iadesi yapılacak! Hemen Başvur

Akbank’tan 1500 TL para iadesi yapılacak! Hemen Başvur

Türk Telekom, hat sahiplerine özel kampanya duyurdu. Türk Telekom müşterilerine 1500 TL nakit iade fırsatı sunulacak. Bu kampanya kapsamında cep telefonu ve evde internet faturalarına 1500 TL geri ödeme yapılacak.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Akbank’tan 1500 TL para iadesi yapılacak! Hemen Başvur

Türk Telekom Müşterilerine Özel Akbank Kampanyası Başladı

Türk Telekom, hat sahiplerine yönelik yeni bir kampanya duyurdu ve müşterilere 1500 TL para iadesi yapılacağını açıkladı.

Akbank ve Türk Telekom İş Birliğiyle Sunulan Nakit İade Fırsatı

Akbank tarafından Türk Telekom müşterilerine özel olarak başlatılan kampanya kapsamında, cep telefonu ve evde internet faturaları için 1500 TL'ye varan nakit iade fırsatı sunulmaktadır.

Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

Akbank'ın Türk Telekom müşterilerine yönelik düzenlediği kampanyaya katılmak isteyenler, "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirmeli ve "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak kampanyaya katılabilirler. İlk kez Akbank müşterisi olanlar, vadesiz hesaplarından veya kredi kartlarından Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturası talimatlarını otomatik olarak ödediklerinde aylık maksimum 500 TL'ye kadar nakit iade kazanma şansına sahip olacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gündoğdu Meydanı’nda Binlerce Kişilik Miting!

Gündoğdu Meydanı’nda Binlerce Kişilik Miting!