Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Ekonomi Bornova'da Sanayi Esnafı, Verilen Sözlerin Tutulduğundan Memnun

Bornova'da Sanayi Esnafı, Verilen Sözlerin Tutulduğundan Memnun

Sanayi Meclisi Başkanı Eşki, sitelerdeki asfaltın yenilenmesi sözünü tutarak hızlı bir şekilde kapsamlı asfalt çalışmalarına başladı. Meclisin ilk toplantısından bile önce söz verdiği bu çalışma, şimdiden gerçekleşti.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Bornova'da Sanayi Esnafı, Verilen Sözlerin Tutulduğundan Memnun

Bornova Belediyesi Sanayi Sitelerinde Asfalt ve Yama Çalışmalarını Tamamladı

Hafta içinde Bornova'daki cadde ve sokakları asfaltlayan ekipler, hafta sonları sanayi sitelerinde çalışma yaptı.

Kara Nakliyeciler Sitesi’nde asfalt serimi gerçekleştirilirken, 2. ve 3.Sanayi Siteleri ile 5.Sanayi Sitesi’nde sokakların yıpranan bölümlerini düzeltmek ve çukurları kapatmak için yama çalışması yaptı.

İzmir’in dört bir yanından binlerce aracın tamir ve bakım için geldiği sanayi sitelerinde, bozuk yollar esnafın en büyük şikayetiydi ve Bornova Belediyesi bu sorunu çözmek için harekete geçti.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Güçlü Bornova için kaybedecek bir an bile yok” diyerek, söz verdikleri her şeyi yapmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Sanayi sitelerinin sorunlarını çözmek ve esnafın işlerini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Sanayi Meclisi, hızla çalışmalarına başladı ve talep edilen sokakları asfaltlayarak esnafın yüzünü güldürdü.

Kara Nakliyeciler Sitesi esnafı Doğukan Tata, yapılan kaliteli asfalt çalışmaları sayesinde solunum sıkıntısı çektikleri dönemi geride bıraktıklarını ve araçlarının bakım sıklığının azaldığını belirtti.

Öte yandan, 2.Sanayi Sitesi esnaflarından Yusuf Aktaş, dükkanlarının önünde bulunan çukurun kapatılmasıyla işlerinin artık daha kolay olduğunu dile getirdi.

4.Sanayi Sitesi esnafı Rafet Çetinkaya ise Bornova Belediyesi'nin hizmetlerinden memnuniyetini dile getirerek, belediyenin partisinden ziyade yaptığı hizmetlerin önemli olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kira Artışlarındaki Yeni Gelişme: Yüzde 25 Kira Artışı Uygulaması Değişiyor mu?

Kira Artışlarındaki Yeni Gelişme: Yüzde 25 Kira Artışı Uygulaması Değişiyor mu?