Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Ekonomi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında enflasyon konusuna dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında enflasyon konusuna dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı için yayımladığı kutlama mesajında enflasyonla ilgili umut verici açıklamalarda bulundu ve enflasyonun ne zaman düşeceğine dair ipuçları verdi.
yazar
Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında enflasyon konusuna dikkat çekti!

Türkiye'de 9 Günlük Kurban Bayramı Tatili Başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kutlama Mesajı Yayımladı

Türkiye'de Kurban Bayramı tatili başlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram için sevinç dolu bir mesaj yayımladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI!

Erdoğan, "Bu kutlu günlerin milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa bol bereketler getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum.

Rabbimiz'in kurbanlarımızı ve yaptığımız ibadetleri kabul buyurmasını niyaz ediyorum.

Tüm vatandaşlarımızın, İslam coğrafyasının daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde erişmesini temenni ediyorum. Özellikle Filistin'de, zalim İsrail'in zulmü altında bayramlarını kutlayan kardeşlerimin Kurban Bayramı'nı gönülden tebrik ediyor; acı çeken, zulme maruz kalan ve her gün katliama uğrayan kardeşlerimizin bir an önce barış, güven ve istikrar ortamına kavuşmalarını diliyorum" şeklinde konuştu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); İç ve dış meseleler hakkında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olduğunu vurgularken enflasyon konusuna da temas etti.

Enflasyonun kontrol altına alınacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılın ikinci yarısından itibaren enflasyon rakamlarında beklenen düşüşün başlayacağını belirterek mücadelenin süreceğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fiyatlara yüzde 1066 oranında zam geliyor!

Fiyatlara yüzde 1066 oranında zam geliyor!