Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Ekonomi Cumhurbaşkanı'nın emriyle sigara satışı yasağı ve elektronik sigaralarla ilgili yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı'nın emriyle sigara satışı yasağı ve elektronik sigaralarla ilgili yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tütün ürünleri kullanımındaki yaş sınırının düşmesine karşı çıkarak önemli bir açıklama yaptı. Sigara satışındaki yaş sınırı konusunda gelişmeler yaşanıyor.
yazar
Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı'nın emriyle sigara satışı yasağı ve elektronik sigaralarla ilgili yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Sigara Satışında Yaş Sınırı İle İlgili Talimat Verdi

Erdoğan, Dünya Tütünsüz Günü ve Çevre Haftası kapsamında sigara satışında yaş sınırının düşürülmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Sigara Satışındaki Yaş Sınırı Düşüyor! Erdoğan'dan Açıklama

Geçtiğimiz nisan ayında yürürlüğe giren sigara satış yasağındaki yaş sınırı kararı, uluslararası düzeyde büyük yankı uyandırmıştı.

Elektronik Sigaralarla Mücadele Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı, elektronik sigara kullanımı ile ilgili olarak ülkeye kaçak yollarla sızmaya çalışanların engellendiğini ve gençler arasında yaygınlaşmasına izin verilmediğini vurguladı.

Erdoğan ayrıca, 2009 ve sonrasında doğan gençler için sigara satışının yasaklanabileceğini belirterek, Türkiye'nin tütün endüstrisine karşı mücadelesini sürdüreceğini ifade etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, sigara yasağının Türkiye'ye uyarlanabileceğini ve çocukları korumak adına çalışmaların devam edeceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuda çalışacaklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaza Sonucu Otomobil Parçalandı ve Sürücü Hayatını Kaybetti

Kaza Sonucu Otomobil Parçalandı ve Sürücü Hayatını Kaybetti