Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel 1907 ÜNİFEB, Erzurum’da Berkay Akbaş Adına Kütüphane Açtı

1907 ÜNİFEB, Erzurum’da Berkay Akbaş Adına Kütüphane Açtı

1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği (ÜNİFEB) Doğuş Üniversitesi öğrencileri, İstanbul’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Mustafa Berkay Akbaş adına Erzurum Çat ilçesinde bir kütüphane açtı. "7 Bölgede 7 Kütüphane" sloganı ile başlatılan proje kapsamında açılan altıncı kütüphane, Berkay Akbaş’ın ailesi ve dernek başkanlarının katılımıyla hizmete sunuldu.
yazar
Edanur Köylü
Editör
1907 ÜNİFEB, Erzurum’da Berkay Akbaş Adına Kütüphane Açtı

1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği (ÜNİFEB) üyesi Doğuş Üniversitesi öğrencileri, Erzurum’un Çat ilçesinde yer alan Kızılca İlkokulu’nda, 10 Aralık 2016’da İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında hayatını kaybeden 19 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş adına bir kütüphane açtı.

Açılış törenine Berkay Akbaş’ın ailesi, Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş ve Erzurum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Türker Özkara katıldı. Daha önce Berkay’ın memleketi Sinop, Tekirdağ, Manisa, Konya ve Batman’da kütüphaneler açan 1907 ÜNİFEB Doğuş Üniversitesi örgütlenmesi, "7 Bölgede 7 Kütüphane" sloganı doğrultusunda altıncı kütüphaneyi Erzurum’da hizmete sundu.

Doğuş Üniversitesi Üniversite Sorumlusu Aybars Gül, açılışta yaptığı konuşmada, “Karadeniz, Marmara, Ege, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde kütüphane açılışlarını gerçekleştirdik. 7. bölgede 7. kütüphane için de çalışmalara başladık” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye U17, Hazırlık Maçında Azerbaycan'ı 4-0 Mağlup Etti

Türkiye U17, Hazırlık Maçında Azerbaycan'ı 4-0 Mağlup Etti