Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'dan Haciz Açıklaması: "1,5 Milyar Liralık Borçla Mücadele Ediyoruz"

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'dan Haciz Açıklaması: "1,5 Milyar Liralık Borçla Mücadele Ediyoruz"

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, büyük bir borç yüküyle devraldığı belediyede, borçlar nedeniyle makam odasındaki eşyaların haczedilmesi ve hizmet aksamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hacizli eşyalar arasında sadece plastik mobilyaların kaldığını belirten Dal, borçların ödenmesi için tasarruf ve kurumsal yapı çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.
yazar
Semra Köylü
Editör
Haberleri
Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'dan Haciz Açıklaması: "1,5 Milyar Liralık Borçla Mücadele Ediyoruz"

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, geçmiş dönemden devraldığı büyük borçlar nedeniyle makam odasındaki eşyaların haczedilmesine dair açıklamalarda bulundu. Dal, göreve başladıkları andan itibaren 1,5 milyar lira civarında bir borçla karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Haczedilen eşyalar arasında makam odasındaki mobilyaların da yer aldığını vurgulayan Başkan Dal, “Yaklaşık 630 taşınmazımız ve 200 civarında hizmet aracımız var. Tamamında haciz var. Soluk almaya çalışıyoruz ama biz bu soluğu alacağız. Gördüğünüz gibi odayı boşalttılar, bir tane plastik masamız ve 20 tane plastik sandalyemiz var. Bu eşyalarla hizmet edebilmek için yeterli” dedi.

Dal, ayrıca haciz koyduran firmanın seçimden 10 gün önce 122 milyon TL’lik bir asfalt ihalesi aldığını ve bu durumun dikkat çekici olduğunu ifade etti. Geçmiş dönemden devraldıkları borçlarla ilgili sürekli olarak alacaklı şirketlerle görüştüklerini belirten Dal, “Bu borçlar Döşemealtı Belediyesi’nin borçları. Bizler gelip geçiciyiz, asıl olan bu kurum ve kuruluşlardır. Bu borçları zaman içerisinde ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Fethiye Kayaköy’e Nasıl Gidilir? Hayalet Köyün Gizemli Atmosferi

Muğla Fethiye Kayaköy’e Nasıl Gidilir? Hayalet Köyün Gizemli Atmosferi