Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel Edremit'te çevre dostu projeler kapsamında yeni geri dönüşüm çalışmaları başlıyor

Edremit'te çevre dostu projeler kapsamında yeni geri dönüşüm çalışmaları başlıyor

Edremit Belediyesi ve Ekolojik Çevre Geri Dönüşüm Ltd. Şti. iş birliğiyle düzenlenen toplantıda mekanik ön ayrıştırma sistemi projeleri ele alındı.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Edremit'te çevre dostu projeler kapsamında yeni geri dönüşüm çalışmaları başlıyor

Edremit Belediyesi ve Özel Şirket İşbirliğiyle Geri Dönüşüm Projesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Meclis Üyesi Coşkun Taşkın, Temizlik İşleri Müdürü İsmail Hakkı Akkoyun, Destek Hizmetleri Müdürü Emre Kıdanlı, Ekolojik Geri Dönüşüm Ltd. Şti. sahibi Senan Savcı ve Erkan Savcı, İşletme Müdürü Engin Sağdıç ve Çevre Mühendisi Gökçe Günerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, önemli kararlar alındı.

Başkan Ertaş, Atık Getirme Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

Toplantı öncesinde, Başkan Mehmet Ertaş, 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi'nde detaylı incelemelerde bulunarak, merkezin işleyişi ve geri dönüşüm süreçleri hakkında bilgi edindi.

Geri Dönüşüm Projelerinin Önemi Vurgulandı

Başkan Ertaş, merkezin geri dönüşümdeki kritik rolüne dikkat çekerek, "Atıkların doğru şekilde ayrıştırılması ve geri dönüştürülmesi, çevrenin korunması ve ekonomiye katkı sağlamak adına büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

Toplantıda, en az 100 kişiye iş imkanı sağlanması, doğal kaynakların korunması, ekonomiye katkı sağlanması, çevresel etkilerin azaltılması, atık yönetiminin kolaylaştırılması ve geri dönüşümün teşvik edilmesi konularında yapılacak çalışmalar ele alındı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bu projeler sayesinde istihdam artacak, çevre korunacak ve ekonomi desteklenecektir. Sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Toplantıda, projelerin detayları ve uygulanabilirliği üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapılarak, ortak hareket etme kararı alınarak geleceğe yönelik bir yol haritası belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya'da 150 çam fidanının dikilmesiyle oluşturulan Aile Ormanı resmi olarak tahsis edildi

Kütahya'da 150 çam fidanının dikilmesiyle oluşturulan Aile Ormanı resmi olarak tahsis edildi