Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı evinin balkonundan düşerek öldü

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı evinin balkonundan düşerek öldü

Çankaya'nın eski Belediye Başkan Yardımcısı Kiraz Gülsün Bor Güner, vertigo rahatsızlığı nedeniyle evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Güner'in ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı evinin balkonundan düşerek öldü

Kiraz Gülsün Bor Güner, Hayatını Kaybetti

Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak 2014 yılından 31 Mart 2024'e kadar görev yapan Kiraz Gülsün Bor Güner, Ankara'daki Angora Evleri'nde bulunan evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Vertigo Hastası Olan Güner, Evinden Düşerek Yaşamını Yitirdi

50 yaşındaki Güner'in vertigo hastası olduğu ve evinin balkonundan düşerek Angora Evleri'nin bahçesine düştüğü belirtildi; olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ankara Adli Tıp Kurumu'nda Otopsi İşlemi Yapılacak

Olayın ardından polis ekipleri, Güner'in ailesi ve yardımcısının ifadelerini almak üzere siteye sevk edildi; cenaze ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Güner, meslek hayatına Hazine Müsteşarı Uzman Yardımcısı olarak başladı ve Dünya Bankası'nda danışmanlık yaptı. Türkiye'ye dönerek Hazine Müsteşarlığı'nda görev alan Güner, Washington Büyükelçiliği'nde ekonomi müşaviri olarak çalıştı. Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde CHP'den belediye başkan aday adayı da olan Güner, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne kadar aktif siyasette yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırşehir'de Interpolün kırmızı bültenle aradığı 2 IŞİD üyesi yakalandı

Kırşehir'de Interpolün kırmızı bültenle aradığı 2 IŞİD üyesi yakalandı