Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel FETÖ sınav takımına operasyon: 19 kişiye gözaltı

FETÖ sınav takımına operasyon: 19 kişiye gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmalar sonucunda FETÖ/PDY üyelerinin 2012 yılı vergi müfettiş yardımcılığı sınavında hile yaptığı belirlendi. Sınav sorularını sızdıran ve dağıtan 19 şüpheli, Ankara merkezli 18 ilde eş zamanlı olarak gözaltına alınacak.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
FETÖ sınav takımına operasyon: 19 kişiye gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2012 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Usulsüzlüğü Soruşturması Kapsamında 19 FETÖ Şüphelisi Hakkında Gözaltı Kararı Verdi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2012'deki vergi müfettiş yardımcılığı giriş sınavında usulsüzlük yapıldığına dair tespitler üzerine harekete geçti ve FETÖ mensubu 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı aldı.

FETÖ Üyeleri Tarafından Soruların Ele Geçirilip Dağıtıldığı Belirlendi

Başsavcılığın yaptığı açıklamada, 2012'deki vergi müfettiş yardımcılığı sınav sorularının FETÖ üyeleri tarafından ele geçirilerek örgüt mensuplarına dağıtıldığının belirlendiği ifade edildi.

19 Zanlı İçin Ankara Merkezli 18 İlde Gözaltı Kararı Verildi

Yapılan soruşturma sonucunda, sınav sorularını alan ve dağıtılmasına aracılık eden 19 zanlının yakalanması için Ankara merkezli 18 ilde gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması ve adli makamlara sevki için Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaz meyvelerinde aracılar vatandaşın cebine göz dikti!

Yaz meyvelerinde aracılar vatandaşın cebine göz dikti!