Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel Gazeteci İsmail Saymaz'ın Taşındığı Yeni Adres Belli Oldu

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Taşındığı Yeni Adres Belli Oldu

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, gazeteci İsmail Saymaz'ın kanala katılacağını duyurdu. Bu işbirliği, kanalın yayın kalitesine katkı sağlayacak.
yazar
Haber Merkezi
Gazeteci İsmail Saymaz'ın Taşındığı Yeni Adres Belli Oldu

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'ye Katıldı

Sözcü TV'de programlara konuk olan ve Sözcü gazetesinde köşe yazılarıyla tanınan Gazeteci İsmail Saymaz'ın artık Halk TV bünyesinde yer alacağı Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş tarafından duyuruldu.

Suat Toktaş: Yeni Döneme Güçlü İsimlerle Giriyoruz

Toktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni döneme, yeni ve güçlü isimlerle giriyoruz. İsmail Saymaz'ın haberleri, yazıları, yorumları ve analizleri artık Halk TV ve halktv.com.tr platformlarında olacak. Nerede kaldıysak oradan devam. Hoş geldin İsmail Saymaz" ifadelerini kullandı.

İsmail Saymaz: Sözcü TV'den Ayrılıyorum

Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle 15 aydır görev yaptığım Sözcü TV ve Sözcü gazetesinden ayrılıyorum. Sözcü Ailesi'ne teşekkür ederim. 1 Temmuz'dan itibaren Halk TV'de eski görevime devam edeceğim. Yazı ve haberlerimi @halktvcomtr adresinden takip edebilirsiniz. Halk TV'de, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suç Geçmişi ile Dikkat Çeken Kişi Yakalandı!

Suç Geçmişi ile Dikkat Çeken Kişi Yakalandı!