Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel Kemal Doğulu yaşadığı korkunç anları anlattı: "Tefeciler kafama silah dayadı"

Kemal Doğulu yaşadığı korkunç anları anlattı: "Tefeciler kafama silah dayadı"

Modacı ve DJ Kemal Doğulu'nun eski menajerine yönelik sosyal medya üzerinden yaptığı tehdit ve hakaretler nedeniyle mahkemede hesap verdiği belirtildi.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Kemal Doğulu yaşadığı korkunç anları anlattı: "Tefeciler kafama silah dayadı"

Ünlü Modacı Kemal Doğulu, Eski Menajeri Tolga Ö.'yü Tehdit ve Hakaret Ettiği İddiasıyla Hakim Karşısında

Moda dünyasının ünlü ismi Kemal Doğulu, sosyal medyada eski menajeri Tolga Ö.’yü tehdit ve hakaret ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Hakkında yakalama kararı bulunan Kemal Doğulu, polis eşliğinde İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı'na geldi ve Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz sanık olarak hazır bulundu.

Adliyeye hiç gitmediğini belirten Doğulu, "Bu sektörde uzun süredir çalışmama rağmen daha önce adliyeye hiç gitmedim. İfade vermek zorunda olduğumu bilmiyordum" dedi.

Doğulu, eski menajerinin kendisini dolandırdığını ve sponsorlarını ile güzellik yarışmasındaki arkadaşlarını dolandırdığını iddia ederek suçlamayı kabul etti.

Tefecilerin kendisine silah çektiğini iddia eden Doğulu, "Dükkanımda rezil olmamak için şikayetçi olmadım ancak sinirle sosyal medyada tehditler savurdum" dedi.

Kendisini dolandıran şahıs şikayetinden vazgeçerse dolandırıcılık suçundan şikayetçi olmayacağını belirten Doğulu, ifade işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir, Şehidini Hüzün ve Saygıyla Son Yolculuğuna Uğurladı

İzmir, Şehidini Hüzün ve Saygıyla Son Yolculuğuna Uğurladı