Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel Özgür Özel'den 'Emniyet'te sarsıcı gelişme: Türkiye'de İtalyan mafya filmi mi izleniyor?' şeklinde haber başlığı oluşturabilirim.

Özgür Özel'den 'Emniyet'te sarsıcı gelişme: Türkiye'de İtalyan mafya filmi mi izleniyor?' şeklinde haber başlığı oluşturabilirim.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara emniyetindeki Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına ilişkin endişeli ifadeler kullandı. Özel, Türkiye'de adalet-siyaset-emniyet ilişkilerinin endişe verici boyutlara ulaştığını belirterek, İçişleri Bakanı ve parti liderlerinin tweet'ler aracılığıyla mesajlaşmasının demokrasiye zarar verdiğini vurguladı. Özel, Emniyet ve adaletin siyasi etkilerden uzak tutulması gerektiğini savundu.
yazar
kübra erdal
Editör
Özgür Özel'den 'Emniyet'te sarsıcı gelişme: Türkiye'de İtalyan mafya filmi mi izleniyor?' şeklinde haber başlığı oluşturabilirim.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin il belediye başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından İYİ Parti'yi ziyaret etti ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile ortak açıklama yaptı.

"Türkiye Gündeminden Düşmeyen Ayhan Bora Kaplan Soruşturması Hakkında Yorumlar"

Özel, Türkiye gündeminden düşmeyen Ayhan Bora Kaplan soruşturması hakkında yapılan yorumlarda, "Meselenin kendisi neyse, bir gerilim mi bir pazarlık mı karşılıklı bir restleşme mi? Bu fillerin boğuşması altta adalet ezilmesi, anaların ezilmesiyle sonuçlanıyor. Bugün Ayşe Ateş'in yüreğindeki yangın, adalet beklentileri, üstü kapalı beyanlarla iyice kriminal bir hikayenin buzdağının küçük kısmını görüyormuşuzcasına her geçen gün güçlendiriyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Anayasa İhlalinde Israr Ediliyor"

Özel, Yargıtay seçimindeki sonucun beklentilere uymadığını belirterek, "Anayasa ihlalinin sembol ismini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı atıyorsanız, demek ki sizin mevcut Anayasa'yı ihlalde ısrarcısınız demek. Nasıl normalleşecek bu ülke?" ifadelerini kullandı.

"Herkes Akılını Başına Alsın"

Gezi aileleri ve 28 Şubat ailelerinin adalet beklediğini vurgulayan Özel, "Herkes aklını başına alsın. Huzur içinde yaşayacaksak insanların adalete güvenmesi lazım. Yüksek yargıya güvenin olmadığı yerde demokrasi olmaz." dedi.

"İçişleri Bakanı ile Bir Parti Genel Başkanının Tweetleri Demokrasi Görüntüsü Değil"

Özel, İçişleri Bakanı ile bir partinin genel başkanının tweetler üzerinden Cumhurbaşkanı'na ve birbirlerine mesaj vermelerini eleştirerek, "Mesele fevkalade yanlıştır. Ellerini Emniyet'in ve adaletin üzerinden çekmeleri gerekiyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'daki Arıcılar, Yaylaya Bir Ay Daha Geç Çıkacaklar

Diyarbakır'daki Arıcılar, Yaylaya Bir Ay Daha Geç Çıkacaklar