Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem Aydın-Denizli Otoyolu'nu 3 Günde 22 Bin Araç Kullandı, Trafiği Yoğunlaştırdı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nu 3 Günde 22 Bin Araç Kullandı, Trafiği Yoğunlaştırdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nun 3 günde 22 bin araç tarafından kullanıldığını açıkladı. 163 km uzunluğundaki otoyol, yolculuk süresini 1,5-2 saatten 55 dakikaya düşürdü. İzmir Limanı'na ulaşımı kolaylaştırarak ihracatı artıran otoyol, yıllık 5,3 milyar lira tasarruf sağlayacak ve karbon emisyonunu 61 bin ton azaltacak
yazar
Ali
Editör
Aydın-Denizli Otoyolu'nu 3 Günde 22 Bin Araç Kullandı, Trafiği Yoğunlaştırdı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda 22 Bin Araç Geçiş Yaptı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 17 Ekim'de hizmete açılan Aydın-Denizli Otoyolu'nu 3 günde yaklaşık 22 bin aracın kullandığını belirtti.

Otoyolun Önemi Turizme ve Ticarete Vurgu Yaptı

Bakan Uraloğlu, otoyolun hem ticaret hem de turizm açısından önemli bir güzergah olduğuna işaret ederek, 'Otoyolumuz sayesinde sanayi ve tarım ürünlerini, Ege Bölgesi'nin en önemli ihracat merkezi konumundaki İzmir Limanı'na Denizli üzerinden çok daha kısa sürede nakledeceğiz.

Ekonomik Faaliyetler Artacak

Vatandaşların projeye olan ilgisinin kendilerini memnun ettiğini bildiren Uraloğlu, otoyolun bölgedeki ekonomik faaliyetleri artıracağını vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nun konforlu ve hızlı ulaşımıyla vatandaşlardan da tam not aldığını açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir'de 2 göçmen kaçakçısı polis tarafından yakalandı

Balıkesir'de 2 göçmen kaçakçısı polis tarafından yakalandı