Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem Cemal Hünal'dan Devlet Bahçeli'nin sözlerine tepki "Allah belamızı vermiş bizim!"

Cemal Hünal'dan Devlet Bahçeli'nin sözlerine tepki "Allah belamızı vermiş bizim!"

Oyuncu Cemal Hünal, sokak hayvanlarının uyutulmasını öngören yasaya karşı çıkarak şehri sıçan basan bir yer haline getireceğini iddia etti. Ayrıca, Devlet Bahçeli'nin bu konudaki sözlerine "Allah belamızı vermiş bizim"diyerek tepki gösterdi.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Cemal Hünal'dan Devlet Bahçeli'nin sözlerine tepki "Allah belamızı vermiş bizim!"

Sokak Köpekleriyle İlgili Yasa Tasarısında İtlaf Tartışması Devam Ediyor

Hayvan hakları konusundaki hassasiyetiyle tanınan oyuncu Cemal Hünal, hayvanların belirlenen sürede sahiplenilmemesi durumunda itlaf edileceği yasa tasarısına karşı tepkisini dile getirdi.

Cemal Hünal: "Köpekler Benim İçin Bir Güvenlik, Şehirler Hayvanların İtlaf Edilmesiyle Sıçan Basan Şehirlere Dönüşebilir"

Cemal Hünal, katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamada, "Ben köpekleri çok seviyorum. Sokağımda köpek olması benim için bir güvenlik. Ve dünyada çok az şehir kaldı sokaklarında hayvan olan. Sokaklarında bizim gibi hayvanlarını itlaf eden şehirler, bizim gibi geri zekalılar, aptallar; Bu şehri aynı Londra, New York gibi sıçan basan bir şehre çevirecekler" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'nin Sözlerine Tepki: "Allah Belamızı Vermiş, İşimiz Rast Gitmez"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayvanların uyutulmasıyla ilgili sözlerine de sert tepki gösteren Hünal, "Bir de böyle soranlar var. Onlar da biz yönetiyorlar. Allah belamızı vermiş bizim. Bizim işimiz rast gitmez" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
30 yaş üstü öğrencilere kötü haber!

30 yaş üstü öğrencilere kötü haber!