Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem Denizli'de baba ve oğul silahlı saldırıya uğradı, hayatları tehlikede!

Denizli'de baba ve oğul silahlı saldırıya uğradı, hayatları tehlikede!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Emrah Görmez ve oğlu sokakta yürürken silahlı saldırıya maruz kaldı. Olayda baba yaralanırken, 16 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Denizli'de baba ve oğul silahlı saldırıya uğradı, hayatları tehlikede!

Denizli'de Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: Olay Yerine İlişkin Detaylar Ortaya Çıktı

Denizli'de meydana gelen olayda, baba ve oğul kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya maruz kaldı, genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Gümüşçay Mahallesi'nde gerçekleşen saldırıda Emrah Görmez ve 16 yaşındaki oğlu Muhammet Hüseyin Görmez, cadde üzerinde yürürken kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonucu baba ve oğul vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı, olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralı baba Emrah Görmez acil ameliyata alınırken, Pamukkale Üniversitesi Hastanesine götürülen Muhammet Hüseyin Görmez tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, saldırganların kimliklerini tespit etmek ve yakalamak amacıyla geniş çaplı bir operasyon başlatırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayvalık nüfusu 75 binden 1 milyona yaklaştı, şehir hızla büyümeye devam ediyor

Ayvalık nüfusu 75 binden 1 milyona yaklaştı, şehir hızla büyümeye devam ediyor