Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem Eskişehir'de Emekli Polis Komşusu Tarafından Sopayla Dövüldüğünü İddia Eden Kadın Koruma Talep Etti

Eskişehir'de Emekli Polis Komşusu Tarafından Sopayla Dövüldüğünü İddia Eden Kadın Koruma Talep Etti

Eskişehir'de Bahar Ganız, komşusu olan emekli polis tarafından sopayla dövüldüğünü iddia ederek suç duyurusunda bulundu ve koruma talep etti. Olay sonrası darp raporu alan Ganız, yaşadığı korkuyu ve karşılaştığı tehditleri dile getirdi.
yazar
Semra Köylü
Editör
Eskişehir'de Emekli Polis Komşusu Tarafından Sopayla Dövüldüğünü İddia Eden Kadın Koruma Talep Etti

Eskişehir'de, 54 yaşındaki Bahar Ganız, oturduğu sitede komşusu olan emekli polis memuru M.B. tarafından sopayla dövüldüğünü ve boğazının sıkıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Ganız, yaşadığı bu korkunç olayın ardından koruma talebinde bulundu.

Olay, Odunpazarı ilçesi Büyükdere Mahallesi'nde bulunan Irmak Sitesi'nde meydana geldi. Bahar Ganız, 4 yaşındaki torunu Erdem Alköse'yi site bahçesine çıkardığı sırada, çocukların koşturmasından rahatsız olan ve site sandalyelerinin kırılmasından korkan M.B., çocukların velilerini uyardı. Ganız'ın, torununun sandalyelere dokunmadığını ve kırılması durumunda yenisini alacağını söylemesi üzerine, M.B. ile Ganız arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, M.B., eline geçirdiği sopa ile Bahar Ganız'a vurdu ve boğazına sarılarak sözlü hakarette bulundu. Olayın ardından polisler siteye geldiğinde, M.B. suçu inkar ederek olayı gerçekleştirmediğini iddia etti.

Bahar Ganız, olayın ardından hastaneye giderek darp raporu aldı. Vücudunda morluklar ve izler bulunan Ganız, yaşadığı korku nedeniyle site bahçesine çıkamadığını ve bu yüzden koruma kararı talep ettiğini belirtti.

"Bir sopa buldu, onunla kaburgama vurdu"

Bahar Ganız, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Dün akşamüstü bahçede torunumu oynatırken, karşı komşu çocuklar sandalyeleri kırıyor diye bana sopayla saldırıda bulundu. Ben de 'Çocuklar kırsın, ben yenisini alırım' dedim. Daha da sinirlenip bana saldırdı. Hemen polisi aradım ve ardından polise gidip darp raporu aldım. Savcılığa da koruma talebinde bulunmaya geldim," dedi. Ganız, ayrıca M.B.'nin kendisine "Emekli polis memuruyum, seni silahla vururum" diyerek tehdit ettiğini ve başka komşularıyla da sorunlar yaşadığını ifade etti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mumbay'da Çocuk İstismarı İddiaları Şehri Ayağa Kaldırdı: Protestoların Ardından Okullar ve İnternet Kapandı

Mumbay'da Çocuk İstismarı İddiaları Şehri Ayağa Kaldırdı: Protestoların Ardından Okullar ve İnternet Kapandı