Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem İzmir Belediyesi, Yepyeni Bir Aquaparkı Hizmete Açtı: 3 Yaşına Kadar Giriş Ücretsiz!

İzmir Belediyesi, Yepyeni Bir Aquaparkı Hizmete Açtı: 3 Yaşına Kadar Giriş Ücretsiz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara aquapark sezonunun açıldığını duyurdu. Aquapark için belirlenen giriş ücretlerinin de açıklandığı bildirildi. Şehirdeki sıcak yaz günlerinde serinlemek için ideal bir alternatif sunuluyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
İzmir Belediyesi, Yepyeni Bir Aquaparkı Hizmete Açtı: 3 Yaşına Kadar Giriş Ücretsiz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aqua Park Sezonunu Açtı

İzmir'de yaşayan vatandaşlara duyuru yapıldı, Aqua Park sezonu başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aqua Park hakkında bilgilendirme yaptı.

Aqua Park Giriş Ücretleri Belli Oldu

Çeşme ilçesinde bulunan Aqua Park için giriş ücretleri açıklandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Tetusa AŞ tarafından işletilen Oasis Su Parkı, ziyaretçilere açıldı.

Aqua Park'ta Neler Var?

Tesis, 3 yaşına kadar ücretsiz ziyaretçi kabul ediyor. Geçen yaz 44.800 misafir ağırlayan Tetusa AŞ Genel Müdür Vekili Hakan Foral, bu yıl daha fazla ziyaretçi beklediklerini belirtti. Havuzlar, kaydıraklar, restoran, butik ve çeşitli aktivitelerin bulunduğu tesis, hijyen ve sağlık standartlarına uygun olarak hizmet veriyor.

Restoran, butik ve revir gibi ek hizmetlerin bulunduğu Aqua Park'ta, animasyon grupları su topu, su voleybolu, ayak voleybolu gibi aktiviteler düzenliyor.

Giriş Ücretleri ve İndirimler

Aqua Park'a 3 yaşına kadar olan ziyaretçiler ücretsiz giriş yapabiliyor. 4-11 yaş arası ziyaretçiler için giriş ücreti 600 TL iken, 12 yaş ve üzeri ziyaretçiler için ücret 750 TL. İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve bağlı şirketlerin personeline ise %25 indirim uygulanacak.

Oasis Su Parkı, İZENERJİ, Çeşme Belediyesi ve yerel yatırımcılar tarafından hayata geçirilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehir Sporcusu Türkiye Şampiyonluğunu Kazandı!

Büyükşehir Sporcusu Türkiye Şampiyonluğunu Kazandı!