Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem MİT'in yürüttüğü operasyon sonucunda Irak'ta PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed etkisiz hale getirildi.

MİT'in yürüttüğü operasyon sonucunda Irak'ta PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed etkisiz hale getirildi.

MİT, PKK/KCK'lı teröristlerin üs bölgelerine saldırı planlarını engellemek amacıyla Irak'ın Hakurk bölgesinde operasyon düzenledi. Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed isimli teröristler etkisiz hale getirildi.
yazar
Yusuf Erdal
İmtiyaz Sahibi
MİT'in yürüttüğü operasyon sonucunda Irak'ta PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed etkisiz hale getirildi.

PKK/KCK Üyeleri Hakurk Bölgesinde Etkisiz Hale Getirildi

Terör örgütü PKK/KCK mensupları Tufan Koçer kod Ahmet Bayar ile Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed, MİT'in yaptığı operasyonla Irak/Hakurk bölgesinde etkisiz hale getirildi.

MİT Operasyonuyla TSK Üssüne Yapılacak Eylem Engellendi

Tufan Koçer kod Ahmet Bayar ile Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed'in, Hakurk'taki Türk Silahlı Kuvvetleri üssüne sızmaları planı MİT tarafından önlendi ve teröristlere yönelik detaylı araştırmalar başlatıldı.

Tufan Koçer ve Mervan Zerevan Kimdir?

Tufan Koçer kod Ahmet Bayar, 2012 yılında örgüte katıldıktan sonra Suriye'de faaliyet göstermiş ve daha sonra Türkiye'ye karşı eylem planları yapmıştır. 2018'den itibaren Hakurk bölgesine geçiş yapmıştır. Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed ise 2014 yılında Suriye'den katıldığı örgütte Kandil'de eğitim almış ve 2017'de Hakurk bölgesine gitmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rekabet Kurulu, Google'a ceza kesti.

Rekabet Kurulu, Google'a ceza kesti.