Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem Osmaniye'de Jandarma Orman Yangınlarına Karşı Bilgilendirme ve Önleyici Devriyeler Başlattı

Osmaniye'de Jandarma Orman Yangınlarına Karşı Bilgilendirme ve Önleyici Devriyeler Başlattı

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, yaz sezonunda orman yangınlarına karşı vatandaşları bilgilendirdi ve önleyici devriyeler başlattı. Jandarma ekipleri, orman yangınlarını önleme ve yangın anında yapılacak hareket tarzları hakkında bilgi vererek, broşürler dağıttı.
yazar
Semra Köylü
Editör
Haberleri
Osmaniye'de Jandarma Orman Yangınlarına Karşı Bilgilendirme ve Önleyici Devriyeler Başlattı

Osmaniye'de, yaz sezonunda orman yangınlarına karşı önlemler almak amacıyla Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bilgilendirme çalışmalarına başladı. Jandarma, vatandaşlara orman yangınlarını önleme ve yangın anında yapılacak hareket tarzları hakkında bilgi verdi ve broşürler dağıttı.

Osmaniye Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu'nun 10 Haziran 2024 tarihli kararı doğrultusunda, Jandarma ekipleri orman yangınlarıyla mücadele için önleyici devriyeler başlattı. Jandarma karargah personeli, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Asayiş Timleri, Trafik Timleri, Motosiklet Timleri ve Jandarma Özel Harekat Timleri, vatandaşlara yangın öncesi ve yangın anında yapılacakları anlatarak, broşürler dağıttı ve bilgilendirme yaptı.

Jandarma ekipleri, mesire alanlarında oluşabilecek yangınları önlemek amacıyla devriye faaliyetlerini artırdı. Jandarma Özel Harekat personeli, bölgede hem terörle mücadele hem de orman yangınlarına anında müdahale için görev almakta olup, ormanların ve halkın güvenliğini korumayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'da Sezonun İlk Çekirdeksiz Kuru Üzüm Alım Töreni: Kilogramı 5 Bin 100 Liradan Satıldı

Manisa'da Sezonun İlk Çekirdeksiz Kuru Üzüm Alım Töreni: Kilogramı 5 Bin 100 Liradan Satıldı